miercuri, 4 aprilie 2012

Ozzy Osbourne - I just want you

Piesa este o confesiune a unei iubiri, care ramane fara raspuns. Piesa este plina de personalitate, atunci cand Ozzy striga refrenul " I just want you" il credem pe cuvant.


Indragostitul este constient de durerea care se afla in lume si disonanta dintre aparenta si esenta : "There are no unlockeble doors, There are no unwinable wars, there are no unrightable wrongs or unsingable songs", el este un tip optimist si puternic " There are no impossible dreams, there are no invisible seams, each night when the day is through, I don't ask much...I just want you". 

Cu toate acestea, fie este respins, fie este indragostit de persoana nepotrivita, fie nu poate sa isi declare dragostea fata de ea, ideea e ca aceasta dragoste secreta il consuma : "I'm sick and tired bein' sick and tired".

Piesa "I just want you" este o declaratie de dragoste autentica, subliniind ca puterea iubirii este nemarginita si ea  este cheia tuturor necazurilor in lume, asadar ar trebui sa iubim mai mult si sa o tratam cu mai mult respect, sa o primim intr-un mod firesc, in viata noastra. 

Ozzy este un geniu. Felul sau dezinvolt si creativ de a fi, talentul si capacitatea de a interpreta diverse roluri de-a lungul anilor, cu multa imaginatie, il fac un personaj complex pe scena rockului, fara de care heavy metalul si doom metalul ar fi sunat complet diferit, iar de versuri superbe am fi fost privati. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu