miercuri, 4 aprilie 2012

The Mountain Goats - The Best Ever Death Metal Band in Denton

Aceasta piesa este despre gasirea propriei cai, de a face ceea ce doresti cu adevarat, de a nu te lasa influentat de ceilalti si, totodata, de a nu-i influenta pe ceilalti atunci cand au un vis, de a nu-i descuraja.

Indiferent cat de nebunesc este un vis, daca i se adauga suficienta pasiune si dedicatie este un vis perfect. Daca reusesti sa iti indeplinesti acel vis, te simti implinit si desavarsit. Din pacate, majoritatea visurilor ajung la Groapa Comunala, uitand de ele, influentati de imprejurari. Dar, viata e prea scurta pentru a indeplini doar dorintele altora si a face ceva ce nu doresti. 

Doi prieteni din copilarie, Cyrus si Jeff au un vis de a deveni celebri cu o formatie de death metal. Dar ei sunt descurajati din toate partile, nota de umor fiind data de versurile : "They never settled on a name, but the top three contenders, after weeks of debate, were satans' fingers and the killers and the hospital bombers".

Cyrus este primul care tagaduieste visul : " This is how Cyrus has got sent to school, where they told him he'd never be famous". Ultimele versuri sunt cele mai semnificative : " When you punish a person for dreaming his dream, don't expect you to thank you or forgive you".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu